INSTRUKTIONSVIDEO BOKA TVÄTTSTUGA

Uppdaterad 20171128 Lite mer text om meddelandefunktionen   Youtube HD kvalitet

Jag har provat bokningstjänsten Boka Tvättid i appar  för mobiler och plattor och på   webplatsen på nätet via dator och producerat några video på Youtube som visar hur man gör.

 

VIDEOKLIPP

BOKA FRÅN DATOR

Bra att börja titta på för alla där ser man hur man loggar in  bokar, avbokar och loggar ut . Bokningsförfarandet  gör man lika i apparna och på skärmen i tvättstugan

 

BOKA I APP  FRÅN iPad  ELLER  iPhone

BOKA FRÅN ANDROID MOBIL ELLER PLATTA

MIN UTVÄRDERING

Bokningsystemet är enkelt och lättanvänt- Lätt att lära sig genom att öva på en mobil enhet och lägga till ta bort på nån tvätt-tid som inte är så attraktiv tex nyårsafton på kvällen…

Meddelandefunktionen i appen  till styrelsen inte helt färdig än. Man kan skicka meddelande men man kan ännu inte se vad man skrivit sen meddelandet skickats. Vad skrev jag undrar man efter en tid ? Styrelsen får däremot  meddelandet som e-post och svarar via sin  e-post och svaret syns då i appen.

Man får bättre överblick av bokade tider i apparna i mobil o platta än via webben i datorn- Bokningsskärmen i tvättstugan ser antagligen ut som i apparna – har själv inte sett denna skärm än men tror att det är en enkel  surfplatta  fastsatt i en hållare där  bokningsappen öppnas när man startar skärmen.

Bengt 762

Annat  bra att veta i en brf

Skydda sig mot idkapning

 Säkerhetsdörrar

Jämförelse internet ,TV och bredbandstelefoni ComHem och Telia

 

 

 

Annonser